Velikonoční luxferová kasička

Luxferová kasička se může použít jako kasička nebo jako dekorační předmět. Naplnit či dekorovat  ji můžete tematickými předměty, fantazii se meze nekladou! Velikonoce se blíží, proto vám dnes ukážeme několik tipů, jak dekorovat luxferovou kasičku na Velikonoce! Máte rádi výrazné jarní velikonoční barvy nebo dáváte přednost decentní dekoraci v tlumených barvách, aby vám dekorace ladila s barvami vašeho obýváku? Pro obě varianty máme řešení.

levneluxfery_kasicka_Velikonoce pomlazkaSMALL01  levneluxfery_kasicka_zelena SMALL  levneluxfery_kasicka_zajici drevo SMALL  levneluxfery_kasicka_Velikonoce zlatoSMALL

Luxferovou kasičku můžete nejen dekorovat, ale nakonec vyplniti velikonočními cukrovinkami nejen pro děti. Pusťme se do toho, Velikonoce se blíží! Objednejte si luxferovou kasičku právě u nás. A proč právě přes náš e-shop levneluxfery.cz? Jednak proto, že je u nás luxferová kasička za velmi dobrou cenu. Dalším důvodem je kvalitní servis co se balení a dopravy týče. Zakládáme si na to, aby se k vám kasičky dostaly nerozbité či jinak poničené – vyvinuli jsme pro luxferovou kasičku speciální bezpečný obal. Kdo má příležitost si kasičku u nás vyzvednout v showroomu v areálu Podkovářská na Praze 9, nejen, že si odnese kasičku, ale prohlídne si i naši inspiraci na vlastní oči. Kromě toho zákazníkovi předvedeme přednosti využití luxfer v interiéru a exteriéru včetně reálných vzorků a ukázek. Jaké dekorace použijete, necháme již na vás, zde jsou některé naše tipy.

levneluxfery_kasicka_Velikonoce_material  levneluxfery_kasicka_Velikonoce zajici  levneluxfery_kasicka_Velikonoce_cukrovinky  levneluxfery_kasicka_Velikonoce_caje  levneluxfery_kasicka_Velikonoce_vajicka

 Luxfera se nemusí použít pouze pro stavební účely. Máme pro vás luxferu, kterou můžete použít i pro jiné účely. Jedná se o luxferovou kasičku – luxferu s otvorem v horní části. Rozměr klasické kasičky je 19 x 19 x 8 cm, rozměr poloviční kasičky je 9,5 x 19,7 x 8 cm, rozměr menší verze je 14,6 x 14,6 x 8 cm. Ke kasičce doporučujeme objednat i kovový stojánek na kasičku, díky kterému dostane luxferová skleněná kasička kolem sebe prostor a sklo tak bude moci rozehrát tu správnou hru se světlem a stínem.